Steeds meer bevolkingsgroepen steken hun ongenoegen niet onder stoelen of banken. De Franse naaktmodellen uiten hun ongenoegen op hun manier, ze hebben in hun blootje een manifestatie georganiseerd door La Coordination des Modeles gehouden voor het Parijse stadhuis.

Volgens The Guardian is dit op de keper beschouwd een aangename manier om het ongenoegen te uiten, het kan ook anders. Veel economen vrezen dat de Fransen op een bepaald moment in de toekomst massaal op straat op een agressieve manier hun ongenoegen uiten ten opzichte van de politiek zoals die door hun regering wordt gevoerd.

Steeds meer bevolkingsgroepen steken hun ongenoegen niet onder stoelen of banken. De Franse naaktmodellen uiten hun ongenoegen op hun manier, ze hebben in hun blootje een manifestatie georganiseerd door La Coordination des Modeles gehouden voor het Parijse stadhuis. Volgens The Guardian is dit op de keper beschouwd een aangename manier om het ongenoegen te uiten, het kan ook anders. Veel economen vrezen dat de Fransen op een bepaald moment in de toekomst massaal op straat op een agressieve manier hun ongenoegen uiten ten opzichte van de politiek zoals die door hun regering wordt gevoerd.