De daling was sterker dan verwacht, want de analisten hadden slechts op een daling met 1% gerekend. Bovendien werd het april-cijfer aangepast tot een daling met 1%.

Het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie met een looptijd van 10 jaar is vanmorgen opnieuw gedaald. Er was sprake van een daling met 4 basispunten, zodat het rendement uiteindelijk nog 6,07% bedroeg. Het rendement op de 2-jarige Italiaanse daalde met 2 basispunten tot 4,13%.

De Europese beurzen zijn stabiel tot iets hoger geopend, met een winst van een kwart procent voor de Euro Stoxx 50. De Spaanse IBEX 35 opende ruim een half procent hoger, de BEL 20 bevindt zich licht in het rood.

ASML opende zowat 10% hoger in reactie op het bericht dat Intel een belang in het bedrijf neemt.

Nyrstar kondigt de datum aan voor de bekendmaking en webcast van de halfjaarlijkse resultaten 2012

Nyrstar NV is van plan om de financiële resultaten voor de eerste helft van 2011 bekend te maken op vrijdag 27 juli 2012 om 7u Midden-Europese tijd.

De resultaten zullen op 27 juli om 9u Midden-Europese tijd door het Nyrstar management in een presentatie aan de beleggers toegelicht worden.

De presentatie wordt via webcast live uitgezonden op de website van Nyrstar (www.nyrstar.com). De webcast zal ook in het archief beschikbaar zijn.

De daling was sterker dan verwacht, want de analisten hadden slechts op een daling met 1% gerekend. Bovendien werd het april-cijfer aangepast tot een daling met 1%. Het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie met een looptijd van 10 jaar is vanmorgen opnieuw gedaald. Er was sprake van een daling met 4 basispunten, zodat het rendement uiteindelijk nog 6,07% bedroeg. Het rendement op de 2-jarige Italiaanse daalde met 2 basispunten tot 4,13%. De Europese beurzen zijn stabiel tot iets hoger geopend, met een winst van een kwart procent voor de Euro Stoxx 50. De Spaanse IBEX 35 opende ruim een half procent hoger, de BEL 20 bevindt zich licht in het rood. ASML opende zowat 10% hoger in reactie op het bericht dat Intel een belang in het bedrijf neemt. Nyrstar kondigt de datum aan voor de bekendmaking en webcast van de halfjaarlijkse resultaten 2012 Nyrstar NV is van plan om de financiële resultaten voor de eerste helft van 2011 bekend te maken op vrijdag 27 juli 2012 om 7u Midden-Europese tijd. De resultaten zullen op 27 juli om 9u Midden-Europese tijd door het Nyrstar management in een presentatie aan de beleggers toegelicht worden. De presentatie wordt via webcast live uitgezonden op de website van Nyrstar (www.nyrstar.com). De webcast zal ook in het archief beschikbaar zijn.