De Franse economie blijft in vieze papieren verwikkeld, de industriële output daalde in juli opnieuw. Dat was onverwacht, al even onverwacht trouwens als de daling van de output. In juli werd een daling van de industriële output met 0,60% opgetekend, dit ten opzichte van de maand juni.

In laatstgenoemde maand was er al sprake van een daling met 1,40%. De tegenvallende cijfers betekenen een streep door de rekening van Hollande en zijn ploeg. Vooral de autosector is een probleemgeval, de productie van nieuwe auto's daalde in juli met maar liefst 11%.

De Franse economie blijft in vieze papieren verwikkeld, de industriële output daalde in juli opnieuw. Dat was onverwacht, al even onverwacht trouwens als de daling van de output. In juli werd een daling van de industriële output met 0,60% opgetekend, dit ten opzichte van de maand juni. In laatstgenoemde maand was er al sprake van een daling met 1,40%. De tegenvallende cijfers betekenen een streep door de rekening van Hollande en zijn ploeg. Vooral de autosector is een probleemgeval, de productie van nieuwe auto's daalde in juli met maar liefst 11%.