Ook in Italië evolueert de situatie van kwaad naar erger. De Franse economie desintegreert in snel tempo en de Italiaanse gaat dezelfde weg op. Dit zal niet zonder gevolgen blijven, want de Franse en de Italiaanse economie zijn respectievelijk de vijfde en de negende in de wereld.

Tyler Durden van Zero Hedge verwacht dat Frankrijk en Italië dit jaar op een negatieve manier in het nieuws zullen komen, de berichtgeving kan nog donkerder worden. Maar ook Griekenland, Spanje en Portugal ploeteren nog altijd in de modder en ook daar kan het mislopen. 2014 kan zodoende het jaar worden van de economische instorting van Europa.

Ook in Italië evolueert de situatie van kwaad naar erger. De Franse economie desintegreert in snel tempo en de Italiaanse gaat dezelfde weg op. Dit zal niet zonder gevolgen blijven, want de Franse en de Italiaanse economie zijn respectievelijk de vijfde en de negende in de wereld. Tyler Durden van Zero Hedge verwacht dat Frankrijk en Italië dit jaar op een negatieve manier in het nieuws zullen komen, de berichtgeving kan nog donkerder worden. Maar ook Griekenland, Spanje en Portugal ploeteren nog altijd in de modder en ook daar kan het mislopen. 2014 kan zodoende het jaar worden van de economische instorting van Europa.