Venezuela wordt door de buitenwereld spottend omschreven als een land dat zich in de laatste fase richting transitie tot een socialistisch utopia bevindt, maar Frankrijk wordt op dat vlak tot de outsiders gerekend. De socialisten van Hollande hebben er zonder meer een potje van gemaakt.

Pierre-Andre de Chalendar, chief executive officer van Saint-Gobain, heeft luid en duidelijk aan de alarmbel getrokken. De huidige cijfers over de bouw zijn rampzalig en zullen nog erger worden als er niets gebeurt. De klanten van het glasbedrijf zijn de paniek nabij. Vraag is wat Hollande nog kan doen om het tij te doen keren.

Venezuela wordt door de buitenwereld spottend omschreven als een land dat zich in de laatste fase richting transitie tot een socialistisch utopia bevindt, maar Frankrijk wordt op dat vlak tot de outsiders gerekend. De socialisten van Hollande hebben er zonder meer een potje van gemaakt. Pierre-Andre de Chalendar, chief executive officer van Saint-Gobain, heeft luid en duidelijk aan de alarmbel getrokken. De huidige cijfers over de bouw zijn rampzalig en zullen nog erger worden als er niets gebeurt. De klanten van het glasbedrijf zijn de paniek nabij. Vraag is wat Hollande nog kan doen om het tij te doen keren.