Ook bij het hoofdkwartier van Goodyear Dunlop France verdwijnen er jobs, waarna de Franse regering op zoek naar een kandidaat die de fabriek zou willen overnemen. Ze kwamen terecht bij Maurice Taylor, die in 1996 zonder succes een greep deed naar het presidentschap in de VS.

De grote baas van Titan wil echter niet weten van een overname van Goodyear Dunlop France. Meer zelfs, hij voorspelt dat Michelin binnen vijf jaar de productie in Frankrijk zal stop zetten.

De Franse bedrijven zullen in de komende jaren hun land massaal verlaten, want de Franse regering maakt het hen onder Francois Hollande aartsmoeilijk. De Caterpillar-affaire bewijst dat we in België dezelfde richting aan het uitgaan zijn.

Ook bij het hoofdkwartier van Goodyear Dunlop France verdwijnen er jobs, waarna de Franse regering op zoek naar een kandidaat die de fabriek zou willen overnemen. Ze kwamen terecht bij Maurice Taylor, die in 1996 zonder succes een greep deed naar het presidentschap in de VS. De grote baas van Titan wil echter niet weten van een overname van Goodyear Dunlop France. Meer zelfs, hij voorspelt dat Michelin binnen vijf jaar de productie in Frankrijk zal stop zetten. De Franse bedrijven zullen in de komende jaren hun land massaal verlaten, want de Franse regering maakt het hen onder Francois Hollande aartsmoeilijk. De Caterpillar-affaire bewijst dat we in België dezelfde richting aan het uitgaan zijn.