De Franse bedrijfsleiders vragen aan president Hollande een forse verlaging van de arbeidskosten, er is sprake van een bedrag van circa 30 miljard euro. Wanneer de kosten op arbeid niet worden verlaagd, dreigt de Franse economie haar concurrentiekracht te verliezen.

Er is vandaag geen handel op Wall Street zo werd vanmorgen beslist. De beslissing heeft uiteraard te maken met de nadering van de storm Sandy.

Het is bovendien allesbehalve zeker dat de handel morgen zal worden hervat, veel hangt af van hoe de storm op het Amerikaans vasteland zal inbeuken.

Resultaten UCB eerste drie kwartalen conform de verwachtingen

De financiële resultaten van UCB voor de eerste negen maanden zijn in overeenstemming met de bedrijfsverwachtingen, met een totale omzet van EUR 2 565 miljoen (+5%)

• De kerngeneesmiddelen Cimzia®, Vimpat® en Neupro® stegen met 50% in vergelijking met de vorige interimperiode en bereikten een gezamenlijke omzet van EUR 665 miljoen. De Keppra®-franchise daalde met 13% en haalde een netto-omzet van EUR 652 miljoen.
• Pijplijnresultaten: Neupro® goedgekeurd en gelanceerd in de VS en de EU; verdere artritisindicaties PsA en AxSpA/AS voor Cimzia® worden ingediend aan het eind van het jaar; na initiële fase-II-resultaten voor olokizumab wordt het programma intern niet voortgezet naar fase III.
• Financiële vooruitzichten voor 2012 bevestigd: de opbrengsten zullen naar verwachting EUR 3,2 miljard overschrijden, recurrente EBITDA tussen EUR 630 - 660 miljoen en kernwinst per aandeel circa EUR 1,70.

De Franse bedrijfsleiders vragen aan president Hollande een forse verlaging van de arbeidskosten, er is sprake van een bedrag van circa 30 miljard euro. Wanneer de kosten op arbeid niet worden verlaagd, dreigt de Franse economie haar concurrentiekracht te verliezen. Er is vandaag geen handel op Wall Street zo werd vanmorgen beslist. De beslissing heeft uiteraard te maken met de nadering van de storm Sandy. Het is bovendien allesbehalve zeker dat de handel morgen zal worden hervat, veel hangt af van hoe de storm op het Amerikaans vasteland zal inbeuken. Resultaten UCB eerste drie kwartalen conform de verwachtingenDe financiële resultaten van UCB voor de eerste negen maanden zijn in overeenstemming met de bedrijfsverwachtingen, met een totale omzet van EUR 2 565 miljoen (+5%)• De kerngeneesmiddelen Cimzia®, Vimpat® en Neupro® stegen met 50% in vergelijking met de vorige interimperiode en bereikten een gezamenlijke omzet van EUR 665 miljoen. De Keppra®-franchise daalde met 13% en haalde een netto-omzet van EUR 652 miljoen. • Pijplijnresultaten: Neupro® goedgekeurd en gelanceerd in de VS en de EU; verdere artritisindicaties PsA en AxSpA/AS voor Cimzia® worden ingediend aan het eind van het jaar; na initiële fase-II-resultaten voor olokizumab wordt het programma intern niet voortgezet naar fase III. • Financiële vooruitzichten voor 2012 bevestigd: de opbrengsten zullen naar verwachting EUR 3,2 miljard overschrijden, recurrente EBITDA tussen EUR 630 - 660 miljoen en kernwinst per aandeel circa EUR 1,70.