De Franse banken willen 70% van de Griekse staatsobligaties in portefeuille tussen nu en 2014 doorrollen. Volgens nog onbevestigde bronnen zou in Duitsland over een gelijkaardig percentage onderhandeld worden.

Christoph Rieger, head of fixed-income strategy bij Commerzbank AG in Frankfurt, is van mening dat de Griekse begrotingscrisis snel evolueert, het is nog altijd niet duidelijk hoe een uiteindelijk akkoord er precies gaat uitzien. De Europese Unie zou minstens 30 miljard euro aan Griekse staatsobligaties willen doorrollen.

De Franse banken willen 70% van de Griekse staatsobligaties in portefeuille tussen nu en 2014 doorrollen. Volgens nog onbevestigde bronnen zou in Duitsland over een gelijkaardig percentage onderhandeld worden. Christoph Rieger, head of fixed-income strategy bij Commerzbank AG in Frankfurt, is van mening dat de Griekse begrotingscrisis snel evolueert, het is nog altijd niet duidelijk hoe een uiteindelijk akkoord er precies gaat uitzien. De Europese Unie zou minstens 30 miljard euro aan Griekse staatsobligaties willen doorrollen.