In Europa staan nog steeds heel wat bedrijfsresultaten op de agenda, op Wall Street hebben de zwaargewichten inmiddels al gerapporteerd.

De bedrijfsresultaten uit de VS bevestigen volgens professor Duchateau over het algemeen de recent vastgestelde economische groei en dat gegeven houdt tevens de hoop in op een verdere positieve ontwikkeling vermits de ISM-indicatoren nog op een verdere groeiversnelling en winsttoename wijzen in de tweede helft van 2014.

Duchateau behoudt vandaar zijn overgewicht in de VS maar gegeven de aanhoudende zwakte van de dollarwisselkoers beperkt hij zich hierbij tot een matige overweging. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In Europa staan nog steeds heel wat bedrijfsresultaten op de agenda, op Wall Street hebben de zwaargewichten inmiddels al gerapporteerd. De bedrijfsresultaten uit de VS bevestigen volgens professor Duchateau over het algemeen de recent vastgestelde economische groei en dat gegeven houdt tevens de hoop in op een verdere positieve ontwikkeling vermits de ISM-indicatoren nog op een verdere groeiversnelling en winsttoename wijzen in de tweede helft van 2014. Duchateau behoudt vandaar zijn overgewicht in de VS maar gegeven de aanhoudende zwakte van de dollarwisselkoers beperkt hij zich hierbij tot een matige overweging. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.