De arbeiders dreigen met die cylinders hun fabriek op te blazen tenzij ze waarborgen van de regering krijgen dat ze hun job mogen behouden.

De Franse arbeiders dreigen met andere woorden in opstand te komen, waarbij het kleine DMI als een testcase mag worden beschouwd.

Andere arbeiders van bedreigde fabrieken dreigen hetzelfde wapen te hanteren, in Frankrijk stijgt de sociale onrust met de dag.

De regering in Parijs heeft een gevaarlijk voorbeeld gesteld door te dreigen met een nationalisering van ArcelorMittal, met als gevolg dat de vakbonden nu eisen dat alle bedrijven in moeilijkheden genationaliseerd moeten worden. Daarmee dreigt de situatie helemaal te escaleren.

De arbeiders dreigen met die cylinders hun fabriek op te blazen tenzij ze waarborgen van de regering krijgen dat ze hun job mogen behouden. De Franse arbeiders dreigen met andere woorden in opstand te komen, waarbij het kleine DMI als een testcase mag worden beschouwd. Andere arbeiders van bedreigde fabrieken dreigen hetzelfde wapen te hanteren, in Frankrijk stijgt de sociale onrust met de dag. De regering in Parijs heeft een gevaarlijk voorbeeld gesteld door te dreigen met een nationalisering van ArcelorMittal, met als gevolg dat de vakbonden nu eisen dat alle bedrijven in moeilijkheden genationaliseerd moeten worden. Daarmee dreigt de situatie helemaal te escaleren.