Het Frans zwartgeldschandaal deint steeds verder uit, de minister van Budget Jerome Cahuzac blijkt een spaarpotje van 16 miljoen euro op buitenlandse rekeningen te hebben staan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij dit geld als dokter heeft verdiend, dus doen er wilde speculaties de ronde.

Mogelijk betreft het geld van de socialistische partij dat in het buitenland is geplaatst. Als mogelijke bron van informatie wordt gekeken naar de Franse inlichtingendiensten, die het niet zouden pikken dat president Hollande op de legeruitgaven heeft bezuinigd. In ieder geval krijgt Hollande het steeds warmer.

Het Frans zwartgeldschandaal deint steeds verder uit, de minister van Budget Jerome Cahuzac blijkt een spaarpotje van 16 miljoen euro op buitenlandse rekeningen te hebben staan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij dit geld als dokter heeft verdiend, dus doen er wilde speculaties de ronde. Mogelijk betreft het geld van de socialistische partij dat in het buitenland is geplaatst. Als mogelijke bron van informatie wordt gekeken naar de Franse inlichtingendiensten, die het niet zouden pikken dat president Hollande op de legeruitgaven heeft bezuinigd. In ieder geval krijgt Hollande het steeds warmer.