De werkloosheidsgraad draagde volgens ING bovendien in augustus en wanneer deze trend kan worden bevestigd zal mogelijk de psychologische belangrijke drempel van een werkloosheidsgraad van 11% worden vermeden. Er zijn dus signalen die er op kunnen wijzen dat de Franse economie aan uitbodemen is.

Volgens ING is het echter veel te vroeg om te juichen, misschien zijn de cijfers wel iets te goed om waar te zijn. De kans op tegenvallers is nog altijd aanwezig, waarbij de werkloosheidsgraad uiteindelijk toch de kaap van 11% zal ronden. De opdracht van Hollande is zeker nog niet volbracht.

De werkloosheidsgraad draagde volgens ING bovendien in augustus en wanneer deze trend kan worden bevestigd zal mogelijk de psychologische belangrijke drempel van een werkloosheidsgraad van 11% worden vermeden. Er zijn dus signalen die er op kunnen wijzen dat de Franse economie aan uitbodemen is. Volgens ING is het echter veel te vroeg om te juichen, misschien zijn de cijfers wel iets te goed om waar te zijn. De kans op tegenvallers is nog altijd aanwezig, waarbij de werkloosheidsgraad uiteindelijk toch de kaap van 11% zal ronden. De opdracht van Hollande is zeker nog niet volbracht.