Daar staat echter tegenover dat de macro-economische cijfers barslecht zijn, Frankrijk staat symbool voor de economische malaise die Europa treft. De output van de Franse verwerkende industrie was in november het laagst sinds het begin van de zomer.

Economisch dreigt Frankrijk steeds meer een puinhoop te worden. Blijkbaar stijgen de obligatiekoersen naarmate het economisch nieuws slechter en slechter wordt. De spread tussen Franse en Duitse staatsobligaties is in de afgelopen weken teruggevallen tot minder dan 50 basispunten.

Daar staat echter tegenover dat de macro-economische cijfers barslecht zijn, Frankrijk staat symbool voor de economische malaise die Europa treft. De output van de Franse verwerkende industrie was in november het laagst sinds het begin van de zomer. Economisch dreigt Frankrijk steeds meer een puinhoop te worden. Blijkbaar stijgen de obligatiekoersen naarmate het economisch nieuws slechter en slechter wordt. De spread tussen Franse en Duitse staatsobligaties is in de afgelopen weken teruggevallen tot minder dan 50 basispunten.