Op de eerste plaats is er het probleem van het begrotingstekort, dat momenteel 95% van het BBP bedraagt en binnen afzienbare tijd zal oplopen tot 100% van het BBP. Op dat moment kunnen de problemen van Hollande en zijn regeringsploeg pas echt beginnen.

Het land staat bovendien aan de rand van een nieuwe recessie en dat op een moment dat de werkloosheid al torenhoog staat.

Frankrijk staat aan de vooravond van de grote instorting en die zal onvermijdelijk gepaard gaan met grote sociale spannnigen. De Franse economie overleeft nog even op de erfenis van de vorige generaties, maar zal eerder vroeg dan laat instorten.

Op de eerste plaats is er het probleem van het begrotingstekort, dat momenteel 95% van het BBP bedraagt en binnen afzienbare tijd zal oplopen tot 100% van het BBP. Op dat moment kunnen de problemen van Hollande en zijn regeringsploeg pas echt beginnen. Het land staat bovendien aan de rand van een nieuwe recessie en dat op een moment dat de werkloosheid al torenhoog staat. Frankrijk staat aan de vooravond van de grote instorting en die zal onvermijdelijk gepaard gaan met grote sociale spannnigen. De Franse economie overleeft nog even op de erfenis van de vorige generaties, maar zal eerder vroeg dan laat instorten.