President Hollande en zijn ministers doen eigenlijk niets anders dan proberen de rest van de wereld de schuld in de schoenen te schuiven. Als enige in de hele wereld proberen ze de globalisering te demoniseren, die zou namelijk schuldig zijn aan het feit dat het misloopt in Frankrijk.

In eigen boezem kijken is er voor Hollande & Co niet bij. De socialistische partij van Hollande kreeg een flink pak slaag bij de gemeenteraadsverkiezingen en pas daarna heeft hij een nieuwe regering een paar maatregelen laten doorvoeren die eigenlijk al lang gebeurd hadden moeten zijn.

President Hollande en zijn ministers doen eigenlijk niets anders dan proberen de rest van de wereld de schuld in de schoenen te schuiven. Als enige in de hele wereld proberen ze de globalisering te demoniseren, die zou namelijk schuldig zijn aan het feit dat het misloopt in Frankrijk. In eigen boezem kijken is er voor Hollande & Co niet bij. De socialistische partij van Hollande kreeg een flink pak slaag bij de gemeenteraadsverkiezingen en pas daarna heeft hij een nieuwe regering een paar maatregelen laten doorvoeren die eigenlijk al lang gebeurd hadden moeten zijn.