De Franse kranten Le Monde en Le Figaro schreeuwen moord en brand. Ze stellen dat de Amerikaanse banken de grootste crisis van de afgelopen 50 jaar hebben veroorzaakt en daarvoor vrijuit mochten gaan. Van strafmaatregelen was op geen enkel moment sprake.

Het Front National heeft zijn kans al geroken en riep de regering op om te handelen in het belang van Frankrijk door de nationale belangen zo maximaal mogelijk te verdedigen. Alles wijst er op dat BNP Paribas een regeling met de Amerikaanse regering zal nastreven.

De Franse kranten Le Monde en Le Figaro schreeuwen moord en brand. Ze stellen dat de Amerikaanse banken de grootste crisis van de afgelopen 50 jaar hebben veroorzaakt en daarvoor vrijuit mochten gaan. Van strafmaatregelen was op geen enkel moment sprake. Het Front National heeft zijn kans al geroken en riep de regering op om te handelen in het belang van Frankrijk door de nationale belangen zo maximaal mogelijk te verdedigen. Alles wijst er op dat BNP Paribas een regeling met de Amerikaanse regering zal nastreven.