Frankrijk is volgens Chambers de volgende dominosteen die zal vallen, maar het zal niet de laatste zijn. In een volgende fase zal het probleem van de downgradings zich verplaatsen naar de overkant van de Atlantische Oceaan, waar alleszins de Verenigde Staten voor een downgrading in aanmerking komen.

Chambers is van mening dat de beleggers zich nog altijd onvoldoende bewust zijn van de nauwe schoentjes waarin de schuldenlanden zich bevinden. De situatie is wel degelijk heel ernstig en dat zal in de komende weken en maanden nog gaan blijken.

Frankrijk is volgens Chambers de volgende dominosteen die zal vallen, maar het zal niet de laatste zijn. In een volgende fase zal het probleem van de downgradings zich verplaatsen naar de overkant van de Atlantische Oceaan, waar alleszins de Verenigde Staten voor een downgrading in aanmerking komen. Chambers is van mening dat de beleggers zich nog altijd onvoldoende bewust zijn van de nauwe schoentjes waarin de schuldenlanden zich bevinden. De situatie is wel degelijk heel ernstig en dat zal in de komende weken en maanden nog gaan blijken.