In een interview met Bloomberg Television verklaarde Pierre Moscovici dat de Fransen nog alleen maar jobs, jobs en nog eens jobs willen, iets wat niet abnormaal is in een land waar het aantal werklozen is opgelopen tot meer dan 3 miljoen. Hij is van mening dat structurele hervormingen niet langer uit de weg kunnen worden gegaan.

Frankrijk staat voor de uiterst moeilijke opgave om de structurele tekorten weg te werken terwijl anderzijds de capaciteit van het land om te groeien en aan jobcreatie te doen, moet worden versterkt. Pierre Moscovici gaf toe dat aan de zijlijn blijven toekijken niets zal oplossen.

In een interview met Bloomberg Television verklaarde Pierre Moscovici dat de Fransen nog alleen maar jobs, jobs en nog eens jobs willen, iets wat niet abnormaal is in een land waar het aantal werklozen is opgelopen tot meer dan 3 miljoen. Hij is van mening dat structurele hervormingen niet langer uit de weg kunnen worden gegaan. Frankrijk staat voor de uiterst moeilijke opgave om de structurele tekorten weg te werken terwijl anderzijds de capaciteit van het land om te groeien en aan jobcreatie te doen, moet worden versterkt. Pierre Moscovici gaf toe dat aan de zijlijn blijven toekijken niets zal oplossen.