Minister van Economie Arnaud Montebourg stak zijn kritiek over het rechtse beleid niet onder stoelen of banken en werd door Hollande dan ook aan de kant gezet. De nieuwe regeringsploeg zal noodgedwongen een aantal noodmaatregelen moeten treffen.

Zo staat de 35 uren werkweek onder druk, bedrijven zouden meer vrijheid krijgen om hun werknemers langer te laten werken. De vraag is echter of deze aanpassingen niet te laat komen. Frankrijk dreigt de volgende crisis in Europa in te luiden, tenzij zich een economisch mirakel zou voordoen.

Minister van Economie Arnaud Montebourg stak zijn kritiek over het rechtse beleid niet onder stoelen of banken en werd door Hollande dan ook aan de kant gezet. De nieuwe regeringsploeg zal noodgedwongen een aantal noodmaatregelen moeten treffen. Zo staat de 35 uren werkweek onder druk, bedrijven zouden meer vrijheid krijgen om hun werknemers langer te laten werken. De vraag is echter of deze aanpassingen niet te laat komen. Frankrijk dreigt de volgende crisis in Europa in te luiden, tenzij zich een economisch mirakel zou voordoen.