In Brussel geeft ook de BEL 20 ongeveer evenveel prijs. Aan de pluszijde kan Cofinimmo een winst van ongeveer 1% vasthouden, maar er zijn niettemin enkele opvallende dalers.

Met name Nyrstar en Mobistar liggen eens te meer zwak op koers. Op de valutamarkten geeft de euro opnieuw terrein prijs.

De Franse minister van Financiën Pierre Moscovici is van zijn mening dat zijn land de huidige crisis zal doorstaan, ondanks de bezorgdheid over de trage economische groei en de aanhoudende druk voor hervormingen van de arbeidsmarkt.

Twijfels blijven echter bestaan of Frankrijk de noodzakelijke hervormingen zal kunnen doorvoeren, zodat het land niet verder wegzinkt richting Zuid-Europese toestanden.

In Brussel geeft ook de BEL 20 ongeveer evenveel prijs. Aan de pluszijde kan Cofinimmo een winst van ongeveer 1% vasthouden, maar er zijn niettemin enkele opvallende dalers. Met name Nyrstar en Mobistar liggen eens te meer zwak op koers. Op de valutamarkten geeft de euro opnieuw terrein prijs. De Franse minister van Financiën Pierre Moscovici is van zijn mening dat zijn land de huidige crisis zal doorstaan, ondanks de bezorgdheid over de trage economische groei en de aanhoudende druk voor hervormingen van de arbeidsmarkt. Twijfels blijven echter bestaan of Frankrijk de noodzakelijke hervormingen zal kunnen doorvoeren, zodat het land niet verder wegzinkt richting Zuid-Europese toestanden.