Maar in een interview met Agence France Presse verwees Sapin naar de lage inflatie als de reden waarom de vooropgestelde objectieven niet gehaald kunnen worden. Sapin moet in de loop van de maand oktober de begroting voor volgend boekjaar voorstellen.

Frankrijk heeft al langer aangedrongen om uitstel te krijgen wat betreft het in orde krijgen van de begroting betreft. Het land blijft de bal echter missen wat het realiseren van objectieven betreft. Dat zint de Duitsers echter niet en die zijn dan ook weinig geneigd om nog meer toegevingen te doen.

Maar in een interview met Agence France Presse verwees Sapin naar de lage inflatie als de reden waarom de vooropgestelde objectieven niet gehaald kunnen worden. Sapin moet in de loop van de maand oktober de begroting voor volgend boekjaar voorstellen. Frankrijk heeft al langer aangedrongen om uitstel te krijgen wat betreft het in orde krijgen van de begroting betreft. Het land blijft de bal echter missen wat het realiseren van objectieven betreft. Dat zint de Duitsers echter niet en die zijn dan ook weinig geneigd om nog meer toegevingen te doen.