Volgens Lord Turner, voorzitter van de Financial Services Authority, zijn de testen wel streng genoeg en dus betrouwbaar. Turner had eerder felle kritiek geuit op de betrouwbaarheid er van.

Sommige landen zouden namelijk in staat zijn om enkele van de meest strenge tests te vermijden. Daarmee kan een herhaling van vorig jaar er zitten aan te komen. Toen faalden slechts 7 van de 90 geteste banken, maar enkele maanden later gingen de Ierse banken echter wel al over kop.

Lord Turner is van mening dat de Britse test strenger zijn, onder andere vanwege de gebruikte parameters. Lagarde begrijpt ergens wel de bezorgdheid van Turner, maar blijft toch van mening dat hij zijn mond had moeten houden.

Volgens Lord Turner, voorzitter van de Financial Services Authority, zijn de testen wel streng genoeg en dus betrouwbaar. Turner had eerder felle kritiek geuit op de betrouwbaarheid er van. Sommige landen zouden namelijk in staat zijn om enkele van de meest strenge tests te vermijden. Daarmee kan een herhaling van vorig jaar er zitten aan te komen. Toen faalden slechts 7 van de 90 geteste banken, maar enkele maanden later gingen de Ierse banken echter wel al over kop. Lord Turner is van mening dat de Britse test strenger zijn, onder andere vanwege de gebruikte parameters. Lagarde begrijpt ergens wel de bezorgdheid van Turner, maar blijft toch van mening dat hij zijn mond had moeten houden.