Volgens Tyler Durden van Zero Hedge heeft Hollande waarschijnlijk een oplossing gevonden voor het werkloosheidsprobleem in zijn land. Hij werd namelijk geconfronteerd met het feit dat de werkloosheid in Frankrijk een nieuwe piek heeft bereikt, maar lijkt niet van plan om bij de pakken te blijven zitten.

Durden denkt dat Hollande troepen naar Syrië wil sturen in de hoop dat zo de werkloosheidscijfers omlaag kunnen geduwd worden. Bovendien kan optreden van de Franse troepen de slabakkende populariteit van de president wat opkrikken. Ook het optreden van Frankrijk in Mali heeft geleid tot een tijdelijke opleving van de populariteit van Hollande.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge heeft Hollande waarschijnlijk een oplossing gevonden voor het werkloosheidsprobleem in zijn land. Hij werd namelijk geconfronteerd met het feit dat de werkloosheid in Frankrijk een nieuwe piek heeft bereikt, maar lijkt niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Durden denkt dat Hollande troepen naar Syrië wil sturen in de hoop dat zo de werkloosheidscijfers omlaag kunnen geduwd worden. Bovendien kan optreden van de Franse troepen de slabakkende populariteit van de president wat opkrikken. Ook het optreden van Frankrijk in Mali heeft geleid tot een tijdelijke opleving van de populariteit van Hollande.