Frank De Leenheer (Gimv): "De Franse markt wordt inderdaad steeds belangrijker voor ons, in zoverre dat we zelfs van een tweede thuismarkt mogen spreken. Onze resultaten zijn zeker bevredigend, ook al gezien de marktomstandigheden. De beurzen misten namelijk richting, maar het is geruststellend dat de onderliggende resultaten van de bedrijven in portefeuille verbeterden."

Er is dus sprake van een kentering in de economie, maar Frank De Leenheer benadrukte nogmaals dat de holding niet alles zelf in handen heeft: "Er zijn een aantal factoren waar we geen greep op hebben, zoals de economie, het consumentenvertrouwen enzovoort. Erg belangrijk zijn voor ons de IPO's. Positief is verder dat onze portefeuille zelfs in crisisomstandigheden goed heeft standgehouden. Een aantal bedrijven hebben goed gereageerd op de crisis. We beschikken tenslotte over een goede cashpositie, zodat we over investeringscapaciteit beschikken om in te spelen op nieuwe kansen."

Frank De Leenheer (Gimv): "De Franse markt wordt inderdaad steeds belangrijker voor ons, in zoverre dat we zelfs van een tweede thuismarkt mogen spreken. Onze resultaten zijn zeker bevredigend, ook al gezien de marktomstandigheden. De beurzen misten namelijk richting, maar het is geruststellend dat de onderliggende resultaten van de bedrijven in portefeuille verbeterden." Er is dus sprake van een kentering in de economie, maar Frank De Leenheer benadrukte nogmaals dat de holding niet alles zelf in handen heeft: "Er zijn een aantal factoren waar we geen greep op hebben, zoals de economie, het consumentenvertrouwen enzovoort. Erg belangrijk zijn voor ons de IPO's. Positief is verder dat onze portefeuille zelfs in crisisomstandigheden goed heeft standgehouden. Een aantal bedrijven hebben goed gereageerd op de crisis. We beschikken tenslotte over een goede cashpositie, zodat we over investeringscapaciteit beschikken om in te spelen op nieuwe kansen."