François Hollande slikt zijn woorden weer eens een keertje in, want vorige week kwam hij doodleuk vertellen dat de Fransen te veel belastingen betalen. Die Fransen weten intussen niet meer wat ze nog moeten geloven van hun regering. Hollande voelt telkens de behoefte om een ei te leggen, maar dat ei blijkt telkens opnieuw een koekoeksei te zijn.

Zijn regering en de vorige regering samen hebben samen de belastingen met in totaal 60 miljard euro verhoogd, een bedrag dat overeenstemt met 3% van het Franse BBP. Een dergelijke verhoging is volgens Hollande inderdaad te hoog. Iedereen is nu benieuwd dat de president de volgende keer weer te vertellen zal hebben.

François Hollande slikt zijn woorden weer eens een keertje in, want vorige week kwam hij doodleuk vertellen dat de Fransen te veel belastingen betalen. Die Fransen weten intussen niet meer wat ze nog moeten geloven van hun regering. Hollande voelt telkens de behoefte om een ei te leggen, maar dat ei blijkt telkens opnieuw een koekoeksei te zijn. Zijn regering en de vorige regering samen hebben samen de belastingen met in totaal 60 miljard euro verhoogd, een bedrag dat overeenstemt met 3% van het Franse BBP. Een dergelijke verhoging is volgens Hollande inderdaad te hoog. Iedereen is nu benieuwd dat de president de volgende keer weer te vertellen zal hebben.