François Hollande legt de rode loper uit voor Marine Le Pen, die maximaal kon profiteren van het falen van de socialistische regering.

Maar volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management waren de economische cijfers waar Hollande mee kon uitpakken zo slecht dat een overwinning van rechts in de sterren geschreven stond.

In de regeringsperiode van Hollande zijn er meer dan 300.000 werklozen bijgekomen, waardoor het aantal werklozen is gestegen tot het recordniveau van 3,30 miljoen. Over dezelfde periode is het aantal werklozen in Duitsland gelijk gebleven, hetgeen duidelijk aangeeft dat Hollande bijzonder zwak heeft gepresteerd.

François Hollande legt de rode loper uit voor Marine Le Pen, die maximaal kon profiteren van het falen van de socialistische regering. Maar volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management waren de economische cijfers waar Hollande mee kon uitpakken zo slecht dat een overwinning van rechts in de sterren geschreven stond. In de regeringsperiode van Hollande zijn er meer dan 300.000 werklozen bijgekomen, waardoor het aantal werklozen is gestegen tot het recordniveau van 3,30 miljoen. Over dezelfde periode is het aantal werklozen in Duitsland gelijk gebleven, hetgeen duidelijk aangeeft dat Hollande bijzonder zwak heeft gepresteerd.