ABN Amro denkt dat veel beleggers geen besef hebben van de omvang van de activiteiten buiten Frankrijk. Als een naamsverandering daaraan kan bijdragen, is dat een goede zet.

ABN Amro denkt dat de omzet van Telecom onder invloed van felle concurrentiestrijd in het thuisland zal blijven dalen, en langer dan wij aanvankelijk dachten.

De analisten van de bank verlagen de schatting van de intrinsieke waarde van het aandeel France Telecom daarom met 15%, maar denken niet dat het de concurrentiepositie van het bedrijf zal aantasten. Voorlopig wordt het advies ingetrokken.

ABN Amro denkt dat veel beleggers geen besef hebben van de omvang van de activiteiten buiten Frankrijk. Als een naamsverandering daaraan kan bijdragen, is dat een goede zet. ABN Amro denkt dat de omzet van Telecom onder invloed van felle concurrentiestrijd in het thuisland zal blijven dalen, en langer dan wij aanvankelijk dachten. De analisten van de bank verlagen de schatting van de intrinsieke waarde van het aandeel France Telecom daarom met 15%, maar denken niet dat het de concurrentiepositie van het bedrijf zal aantasten. Voorlopig wordt het advies ingetrokken.