De andere indices volgden dat voorbeeld. In het laatste uur van de sessie werd een deel van de geleden verliezen weer opgehaald. De belangrijkste indices verloren uiteindelijk tussen 3 en 3,50%.

Blijkbaar is er een technische fout gemaakt bij de handel in het aandeel Procter & Gamble en die fout was verantwoordelijk voor de forse koersval. P&G verloor op een bepaald moment bijna een kwart van zijn waarde, om tenslotte minder dan 2% lager te sluiten.

De ondertoon op de Amerikaanse beurzen was niettemin somber en dat heeft alles te maken met de vrees voor een uitbreiding van de Griekse crisis naar andere landen. Ook de Verenigde Staten hebben een grote overheidsschuld opgebouwd.

De andere indices volgden dat voorbeeld. In het laatste uur van de sessie werd een deel van de geleden verliezen weer opgehaald. De belangrijkste indices verloren uiteindelijk tussen 3 en 3,50%. Blijkbaar is er een technische fout gemaakt bij de handel in het aandeel Procter & Gamble en die fout was verantwoordelijk voor de forse koersval. P&G verloor op een bepaald moment bijna een kwart van zijn waarde, om tenslotte minder dan 2% lager te sluiten. De ondertoon op de Amerikaanse beurzen was niettemin somber en dat heeft alles te maken met de vrees voor een uitbreiding van de Griekse crisis naar andere landen. Ook de Verenigde Staten hebben een grote overheidsschuld opgebouwd.