Fountain heeft alle aandelen van SLODADIS SAS verworven. Dit bedrijf heeft zijn maatschappelijke zetel in Grasse, Frankrijk, en realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer één miljoen EUR. SLODADIS SAS verdeelt de producten van Fountain, illy en Symfoni in de regio gaande van Marseille tot Monaco.

Via voorgaande overeenkomsten had Fountain al een participatie van 33% in dit bedrijf. Dank zij deze nieuwe overname kan Fountain, dat ook het filiaal Newcaffé (Lyon) bezit evenals een aandeelhouderschap in Fountain Soleil (Montpellier), op termijn een vierde commercieel platform in Frankrijk uitbouwen.

Fountain heeft al een commerciële structuur in Parijs en omgeving, alsook in het noordoosten en in het westen van Frankrijk.

Fountain heeft verder een overeenkomst ondertekend met de aandeelhouders van Maxalex VOF om de activa van deze onderneming over te kopen en dit met effect vanaf 1 februari 2010.

Deze activa zullen worden ondergebracht in een recent opgericht bedrijf, Fountain Distributie Nederland BV, met maatschappelijke zetel te Breda. Maxalex had het exclusieve recht om de Symfoni producten te verdelen in het zuiden van Nederland en was goed voor een jaarlijkse omzet van 630.000 EUR.

Dit nieuwe Fountain-filiaal zal als doelstelling de ontwikkeling van het 'Table Top' gamma op de Nederlandse markt hebben. De verkoop van de Fountain cartridges blijft onder de hoede van de historische lokale verdelers.

Fountain heeft alle aandelen van SLODADIS SAS verworven. Dit bedrijf heeft zijn maatschappelijke zetel in Grasse, Frankrijk, en realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer één miljoen EUR. SLODADIS SAS verdeelt de producten van Fountain, illy en Symfoni in de regio gaande van Marseille tot Monaco. Via voorgaande overeenkomsten had Fountain al een participatie van 33% in dit bedrijf. Dank zij deze nieuwe overname kan Fountain, dat ook het filiaal Newcaffé (Lyon) bezit evenals een aandeelhouderschap in Fountain Soleil (Montpellier), op termijn een vierde commercieel platform in Frankrijk uitbouwen. Fountain heeft al een commerciële structuur in Parijs en omgeving, alsook in het noordoosten en in het westen van Frankrijk. Fountain heeft verder een overeenkomst ondertekend met de aandeelhouders van Maxalex VOF om de activa van deze onderneming over te kopen en dit met effect vanaf 1 februari 2010. Deze activa zullen worden ondergebracht in een recent opgericht bedrijf, Fountain Distributie Nederland BV, met maatschappelijke zetel te Breda. Maxalex had het exclusieve recht om de Symfoni producten te verdelen in het zuiden van Nederland en was goed voor een jaarlijkse omzet van 630.000 EUR. Dit nieuwe Fountain-filiaal zal als doelstelling de ontwikkeling van het 'Table Top' gamma op de Nederlandse markt hebben. De verkoop van de Fountain cartridges blijft onder de hoede van de historische lokale verdelers.