Dat stelt advocaat Adriaan de Gier van De Gier Business Law. Hij is blij met het onderzoek van de Europese commissie. De advocaat dringt al maanden aan op meer duidelijkheid van de kant van de Nederlandse minister van Financiën Wouter Bos.

Die hult zich in stilzwijgen en weigert verantwoording af te leggen over wat er precies is gebeurd in de eerste week van oktober vorig jaar.

De Nederlandse onderdelen van Fortis werden toen door de Nederlandse overheid genationaliseerd waardoor de waarde van het aandeel Fortis binnen een mum van tijd verdampte zonder dat de aandeelhouders juist werden geinformeerd.

Dat stelt advocaat Adriaan de Gier van De Gier Business Law. Hij is blij met het onderzoek van de Europese commissie. De advocaat dringt al maanden aan op meer duidelijkheid van de kant van de Nederlandse minister van Financiën Wouter Bos. Die hult zich in stilzwijgen en weigert verantwoording af te leggen over wat er precies is gebeurd in de eerste week van oktober vorig jaar.De Nederlandse onderdelen van Fortis werden toen door de Nederlandse overheid genationaliseerd waardoor de waarde van het aandeel Fortis binnen een mum van tijd verdampte zonder dat de aandeelhouders juist werden geinformeerd.