Onder andere Société Générale ziet de koers flink terugvallen. Daarnaast moeten ook verzekeraar als Allianz als AXA terrein prijsgeven. Adidas en Infineon kunnen tegen de trend in met hogere koersen uitpakken.

In Brussel kan de BEL 20 een winst van zowat anderhalf procent vasthouden. Daarmee noteert de index in de buurt van het niveau van 1550 punten. De stijging is vooral te danken aan Fortis.

Toch moet dit aandeel ten opzichte van de opening ongeveer de helft van het veroverde terrein weer prijsgeven. KBC doet het eveneens goed, maar Dexia gaat slechts schoorvoetend hoger.

Bij de dalers valt op de eerste plaats GdF Suez op, terwijl ook de telecomwaarden Telenet en Belgacom zwak presteren. Ook Cofinimmo moet eens te meer terrein prijsgeven.

Onder andere Société Générale ziet de koers flink terugvallen. Daarnaast moeten ook verzekeraar als Allianz als AXA terrein prijsgeven. Adidas en Infineon kunnen tegen de trend in met hogere koersen uitpakken. In Brussel kan de BEL 20 een winst van zowat anderhalf procent vasthouden. Daarmee noteert de index in de buurt van het niveau van 1550 punten. De stijging is vooral te danken aan Fortis. Toch moet dit aandeel ten opzichte van de opening ongeveer de helft van het veroverde terrein weer prijsgeven. KBC doet het eveneens goed, maar Dexia gaat slechts schoorvoetend hoger. Bij de dalers valt op de eerste plaats GdF Suez op, terwijl ook de telecomwaarden Telenet en Belgacom zwak presteren. Ook Cofinimmo moet eens te meer terrein prijsgeven.