UCB maakte vanmorgen bekend dat het van de Food and Drug Administration (FDA) een volledige antwoordbrief heeft ontvangen met betrekking tot de Neupro patch voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en van primaire Restless Legs Syndrome (RLS).

De brief bevat volgens Fortis geen nieuwe of verrassende elementen en heeft dus geen impact op de waardering en het advies voor het aandeel. De herlancering van de patch wordt pas eind volgend jaar verwacht. Het koopadvies voor UCB blijft gehandhaafd.

UCB maakte vanmorgen bekend dat het van de Food and Drug Administration (FDA) een volledige antwoordbrief heeft ontvangen met betrekking tot de Neupro patch voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en van primaire Restless Legs Syndrome (RLS). De brief bevat volgens Fortis geen nieuwe of verrassende elementen en heeft dus geen impact op de waardering en het advies voor het aandeel. De herlancering van de patch wordt pas eind volgend jaar verwacht. Het koopadvies voor UCB blijft gehandhaafd.