Deze nieuwe naam zal de komende weken en maanden geleidelijk worden ingevoerd. Het rebrandingproces zal rond deze tijd volgend jaar volledig afgerond zijn.

Ageas wordt de naam van de groep alsook de naam waaronder het aandeel vanaf 30 april op Euronext zal worden verhandeld. Het ticker-symbool verandert dan van FOR(B) naar AGS.

CEO Bart De Smet: "Het doet ons genoegen dat onze aandeelhouders zich zo goed in het nieuwe merk konden vinden. Het is belangrijk nu een duidelijke streep te trekken onder het verleden en ons te richten op onze toekomst als internationale verzekeraar. Met onze nieuwe naam sluiten wij het Fortis-hoofdstuk af en geven wij een prachtige toekomst aan 180 jaar geschiedenis. Er breekt een nieuw tijdperk aan voor onze onderneming, een nieuwe start. Ik heb het volste vertrouwen dat Ageas over de hele wereld snel zal uitgroeien tot een gevestigde naam in verzekeringen."

Deze nieuwe naam zal de komende weken en maanden geleidelijk worden ingevoerd. Het rebrandingproces zal rond deze tijd volgend jaar volledig afgerond zijn. Ageas wordt de naam van de groep alsook de naam waaronder het aandeel vanaf 30 april op Euronext zal worden verhandeld. Het ticker-symbool verandert dan van FOR(B) naar AGS. CEO Bart De Smet: "Het doet ons genoegen dat onze aandeelhouders zich zo goed in het nieuwe merk konden vinden. Het is belangrijk nu een duidelijke streep te trekken onder het verleden en ons te richten op onze toekomst als internationale verzekeraar. Met onze nieuwe naam sluiten wij het Fortis-hoofdstuk af en geven wij een prachtige toekomst aan 180 jaar geschiedenis. Er breekt een nieuw tijdperk aan voor onze onderneming, een nieuwe start. Ik heb het volste vertrouwen dat Ageas over de hele wereld snel zal uitgroeien tot een gevestigde naam in verzekeringen."