Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag relatief kalm. De Zwitserse bank UBS maakte een kleiner dan verwacht verlies bekend en noteert wat hoger. De Duitse nutsholding verliest anderzijds terrein na het bericht over afschrijvingen voor een bedrag van 4,30 miljard euro.

De Brusselse beurs beperkt het verlies tot ongeveer een half procent, waardoor de BEL 20 weet stand te houden boven de kaap van 1900 punten. Opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet.

Alle aandacht gaat uiteraard uit naar de Fortis-affaire. De koers van Fortis noteert zowat 2,50% lager. Aan het andere einde van het spectrum bevindt zich KBC, dat ongeveer evenveel wint.

Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag relatief kalm. De Zwitserse bank UBS maakte een kleiner dan verwacht verlies bekend en noteert wat hoger. De Duitse nutsholding verliest anderzijds terrein na het bericht over afschrijvingen voor een bedrag van 4,30 miljard euro. De Brusselse beurs beperkt het verlies tot ongeveer een half procent, waardoor de BEL 20 weet stand te houden boven de kaap van 1900 punten. Opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet. Alle aandacht gaat uiteraard uit naar de Fortis-affaire. De koers van Fortis noteert zowat 2,50% lager. Aan het andere einde van het spectrum bevindt zich KBC, dat ongeveer evenveel wint.