Op het vlak van bedrijfsresultaten was het vanmorgen relatief stil, met alleen Barclays als opvallende blikvanger. De resultaten van deze Britse bank waren min of meer conform de prognoses, zoals bleek uit de koersreactie.

De Brusselse beurs opende lager, met een verlies van zowat een half procent voor de BEL 20. Daarmee krijgt de index de toch niet onbelangrijke kaap van 1900 punten opnieuw in het vizier.

Fortis is met een verlies van ruim 10% de sterkste daler binnen de index. Blijkbaar vreest nu ook de beurs dat de aandeelhouders de grote verliezers van de stemming van komende woensdag gaan worden.

Op het vlak van bedrijfsresultaten was het vanmorgen relatief stil, met alleen Barclays als opvallende blikvanger. De resultaten van deze Britse bank waren min of meer conform de prognoses, zoals bleek uit de koersreactie. De Brusselse beurs opende lager, met een verlies van zowat een half procent voor de BEL 20. Daarmee krijgt de index de toch niet onbelangrijke kaap van 1900 punten opnieuw in het vizier. Fortis is met een verlies van ruim 10% de sterkste daler binnen de index. Blijkbaar vreest nu ook de beurs dat de aandeelhouders de grote verliezers van de stemming van komende woensdag gaan worden.