Dat geldt ook voor de BEL 20 die momenteel nog iets meer dan 1% verliest. Daarmee hijst de index zich opnieuw boven het niveau van 1800 punten. Uiteraard blijft de ondertoon op de markt afwachtend.

Een opvallende stijger is Fortis, dat met een stevige winst kan uitpakken. Op korte termijn heeft dit aandeel zich ontpopt tot één van de lievelingen van de speculanten. Voor actieve beleggers vallen met dit aandeel inderdaad winsten te rapen.

KBC kan de verliezen van de afgelopen dagen maar mondjesmaat goedmaken, terwijl Dexia opnieuw klappen krijgt. Bekaert ligt met de cijfers op komst opvallend zwak op koers.

Dat geldt ook voor de BEL 20 die momenteel nog iets meer dan 1% verliest. Daarmee hijst de index zich opnieuw boven het niveau van 1800 punten. Uiteraard blijft de ondertoon op de markt afwachtend. Een opvallende stijger is Fortis, dat met een stevige winst kan uitpakken. Op korte termijn heeft dit aandeel zich ontpopt tot één van de lievelingen van de speculanten. Voor actieve beleggers vallen met dit aandeel inderdaad winsten te rapen. KBC kan de verliezen van de afgelopen dagen maar mondjesmaat goedmaken, terwijl Dexia opnieuw klappen krijgt. Bekaert ligt met de cijfers op komst opvallend zwak op koers.