De Britse economie is tijdens het tweede kwartaal minder gekrompen dan eerst was verwacht. De krimp van het BBP bedroeg tijdens het op 30 juni afgesloten kwartaal 0,60%, waar eerst op 0,70% was gerekend.

Op jaarbasis was er sprake van een krimp met 5,50%. De Bank of England verklaarde dat het volume aan woonkredieten tijdens de maand augustus opnieuw is gestegen.

Ook op de Brusselse beurs gebeurt er niet zo veel, de BEL 20 noteert nog steeds dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. Fortis is momenteel de sterkste stijger binnen de BEL 20.

De Britse economie is tijdens het tweede kwartaal minder gekrompen dan eerst was verwacht. De krimp van het BBP bedroeg tijdens het op 30 juni afgesloten kwartaal 0,60%, waar eerst op 0,70% was gerekend. Op jaarbasis was er sprake van een krimp met 5,50%. De Bank of England verklaarde dat het volume aan woonkredieten tijdens de maand augustus opnieuw is gestegen. Ook op de Brusselse beurs gebeurt er niet zo veel, de BEL 20 noteert nog steeds dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. Fortis is momenteel de sterkste stijger binnen de BEL 20.