Uit een vandaag gepubliceerd rapport blijkt dat de 30 grootste Zwitserse bedrijven tijdens de afgelopen vier jaar een winst groei met 38% lieten optekenen, terwijl de grootste Duitse bedrijven hun winst met gemiddeld 50% zagen dalen.

In Brussel is het sentiment nog steeds afwachtend, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot een kwart van een procent. De index kan nog steeds standhouden boven 2550. Bekaert is binnen de index een opvallende stijger, de banken presteren eens te meer vrij zwak.

Uit een vandaag gepubliceerd rapport blijkt dat de 30 grootste Zwitserse bedrijven tijdens de afgelopen vier jaar een winst groei met 38% lieten optekenen, terwijl de grootste Duitse bedrijven hun winst met gemiddeld 50% zagen dalen. In Brussel is het sentiment nog steeds afwachtend, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot een kwart van een procent. De index kan nog steeds standhouden boven 2550. Bekaert is binnen de index een opvallende stijger, de banken presteren eens te meer vrij zwak.