ThyssenKrupp noteert op het vanmorgen gegeven resultatenoverzicht licht in de plus. Allianz en Commerzbank openden in Frankfurt sterk Onder andere Munich Re moet terrein prijsgeven, STMicroelectronics verliest na de omzetwaarschuwing meer dan 5%.

In Brussel opende de BEL 20 iets hoger, waarbij vooral Fortis zich in positieve zin weet te onderscheiden. Colruyt ligt met de cijfers op komst (vanavond) iets beter op koers.

De handel op de Amerikaanse beurzen zal vandaag op een laag pitje blijven draaien, want veel beleggers maken na Thanksgiving Day de brug naar een verlengd weekend.

Vandaag is bovendien Black Friday, de dag dat de periode van de eindejaarsverkopen in de Verenigde Staten van start gaan. De verwachtingen zijn allesbehalve hooggespannen, de verkopen zouden wel eens zwaar kunnen tegenvallen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten zijn natuurlijk de cijfers van Colruyt belangrijk. De interimresultaten van de distributieketen worden vanavond bekendgemaakt. Daarnaast waren er vanmorgen nog resultaten van RHJ International en die van Thyssen Krupp.

ThyssenKrupp noteert op het vanmorgen gegeven resultatenoverzicht licht in de plus. Allianz en Commerzbank openden in Frankfurt sterk Onder andere Munich Re moet terrein prijsgeven, STMicroelectronics verliest na de omzetwaarschuwing meer dan 5%. In Brussel opende de BEL 20 iets hoger, waarbij vooral Fortis zich in positieve zin weet te onderscheiden. Colruyt ligt met de cijfers op komst (vanavond) iets beter op koers. De handel op de Amerikaanse beurzen zal vandaag op een laag pitje blijven draaien, want veel beleggers maken na Thanksgiving Day de brug naar een verlengd weekend. Vandaag is bovendien Black Friday, de dag dat de periode van de eindejaarsverkopen in de Verenigde Staten van start gaan. De verwachtingen zijn allesbehalve hooggespannen, de verkopen zouden wel eens zwaar kunnen tegenvallen. Op het vlak van bedrijfsresultaten zijn natuurlijk de cijfers van Colruyt belangrijk. De interimresultaten van de distributieketen worden vanavond bekendgemaakt. Daarnaast waren er vanmorgen nog resultaten van RHJ International en die van Thyssen Krupp.