Op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) in zowel Brussel (Fortis SA/NV) als Utrecht (Fortis N.V.) kunnen de aandeelhouders tevens stemmen over de benoeming van nieuwe bestuurders.

De Raad van Bestuur draagt de benoeming voor van de heren Ludwig Criel en Guy de Selliers de Moranville als niet-uitvoerend bestuurder voor een periode van twee jaar tot na afloop van de Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van 2011.

Overeenkomstig de statuten konden eveneens kandidaten worden voorgesteld door aandeelhouders die minstens 1% van het kapitaal van Fortis vertegenwoordigen of die eigenaar zijn van Units waarvan de beurswaarde minstens gelijk is aan 50 miljoen euro.
Deze kandidaten zijn de volgende:


De heer Philippe Casier voorgedragen door VEB/Deminor
De heer Jozef De Mey voorgedragen door Ping An
De heer Andrew Spencer Doman voorgedragen door Ping An
De heer Georges Ugeux voorgedragen door VEB/Deminor
De heer Dirk van Daele voorgedragen door VEB/Deminor
De heer Jan Zegering Hadders voorgedragen door VEB/Deminor

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) in zowel Brussel (Fortis SA/NV) als Utrecht (Fortis N.V.) kunnen de aandeelhouders tevens stemmen over de benoeming van nieuwe bestuurders. De Raad van Bestuur draagt de benoeming voor van de heren Ludwig Criel en Guy de Selliers de Moranville als niet-uitvoerend bestuurder voor een periode van twee jaar tot na afloop van de Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van 2011.Overeenkomstig de statuten konden eveneens kandidaten worden voorgesteld door aandeelhouders die minstens 1% van het kapitaal van Fortis vertegenwoordigen of die eigenaar zijn van Units waarvan de beurswaarde minstens gelijk is aan 50 miljoen euro. Deze kandidaten zijn de volgende: De heer Philippe Casier voorgedragen door VEB/Deminor De heer Jozef De Mey voorgedragen door Ping An De heer Andrew Spencer Doman voorgedragen door Ping An De heer Georges Ugeux voorgedragen door VEB/Deminor De heer Dirk van Daele voorgedragen door VEB/Deminor De heer Jan Zegering Hadders voorgedragen door VEB/Deminor