De winst voor de BEL 20 bedraagt inmiddels 2,50%, wat een stand van de index in de buurt van 1950 oplevert.

Dexia was al goed op dreef, maar inmiddels heeft ook Fortis een tandje bijgezet. In de komende dagen verwachten we meer nieuws over de Fortis-zaak. Geruchten doen de ronde dat de deal met BNP Paribas zou plaatsvinden onder de voorwaarden die oorspronkelijk zijn afgesproken.

Geruchten blijven echter geruchten, het is aan de nieuwe regeringsploeg om nu een hopelijk definitieve oplossing voor Fortis uit te werken. UCB en Nyrstar doen het vandaag ook goed, maar Colruyt, GDF Suez en NPM liggen zwakker op koers.

De winst voor de BEL 20 bedraagt inmiddels 2,50%, wat een stand van de index in de buurt van 1950 oplevert. Dexia was al goed op dreef, maar inmiddels heeft ook Fortis een tandje bijgezet. In de komende dagen verwachten we meer nieuws over de Fortis-zaak. Geruchten doen de ronde dat de deal met BNP Paribas zou plaatsvinden onder de voorwaarden die oorspronkelijk zijn afgesproken. Geruchten blijven echter geruchten, het is aan de nieuwe regeringsploeg om nu een hopelijk definitieve oplossing voor Fortis uit te werken. UCB en Nyrstar doen het vandaag ook goed, maar Colruyt, GDF Suez en NPM liggen zwakker op koers.