Rabobank is er niet gerust op dat de economie zich in de loop van dit jaar weer zal gaan herstellen. Topman Bert Bruggink gelooftin een lastiger scenario, waarin het bijna onvermijdelijk is dat de dollar onderuit gaat.

Bovendien zal het herstel van de wereldeconomie uitblijven tot in de loop van 2011 in zal zetten. In de loop van dit jaar zal nog een aantal banken omvallen, aldus nog Bruggink.

In Brussel draait vanmorgen uiteraard alles om Fortis, dat rond 1,80 euro een winst van zowat 15% laat optekenen. Dexia opende eveneens hoger, KBC moet terrein prijsgeven. De BEL 20 noteert duidelijk in het rood.

Rabobank is er niet gerust op dat de economie zich in de loop van dit jaar weer zal gaan herstellen. Topman Bert Bruggink gelooftin een lastiger scenario, waarin het bijna onvermijdelijk is dat de dollar onderuit gaat.Bovendien zal het herstel van de wereldeconomie uitblijven tot in de loop van 2011 in zal zetten. In de loop van dit jaar zal nog een aantal banken omvallen, aldus nog Bruggink.In Brussel draait vanmorgen uiteraard alles om Fortis, dat rond 1,80 euro een winst van zowat 15% laat optekenen. Dexia opende eveneens hoger, KBC moet terrein prijsgeven. De BEL 20 noteert duidelijk in het rood.