In Frankfurt worden de cijfers van softwarebedrijf SAP goed onthaald, ook al omdat het bedrijf een reorganisatie aankondigde. Novartis moet na een voorzichtige guidance in Zurich terrein prijsgeven.

Ook de Brusselse beurs opende hoger, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot in de buurt van anderhalf procent. Daarmee krijgt de index de kaap van 1900 opnieuw in het vizier.

Fortis profiteert van de aankondiging dat er opnieuw onderhandeld wordt over de BNP Paribas-deal. Onder andere Cofinimmo en Dexia lagen in de opening goed op koers.

In Frankfurt worden de cijfers van softwarebedrijf SAP goed onthaald, ook al omdat het bedrijf een reorganisatie aankondigde. Novartis moet na een voorzichtige guidance in Zurich terrein prijsgeven. Ook de Brusselse beurs opende hoger, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot in de buurt van anderhalf procent. Daarmee krijgt de index de kaap van 1900 opnieuw in het vizier. Fortis profiteert van de aankondiging dat er opnieuw onderhandeld wordt over de BNP Paribas-deal. Onder andere Cofinimmo en Dexia lagen in de opening goed op koers.