Munich Re maakte vanmorgen tegenvallende cijfers bekend, wat zich meteen in een lagere koers vertaalt. Alcatel-Lucent en Aviva kregen wel een voldoende voor de cijfers die beide bedrijven konden voorleggen.

In Brussel opende de BEL 20 vrijwel ongewijzigd. De euforie rond Fortis is een stille dood gestorven, ook vanmorgen opende de koers weer lager. Het valt onmogelijk te voorspellen hoe de stemming van volgende week gaat aflopen.

In de banksector is er een opvallend verschil tussen Dexia en KBC. Eerstgenoemde opende wat hoger, na gisteren een nieuw dieptepunt te hebben bereikt. KBC moet anderzijds terrein prijsgeven.

Munich Re maakte vanmorgen tegenvallende cijfers bekend, wat zich meteen in een lagere koers vertaalt. Alcatel-Lucent en Aviva kregen wel een voldoende voor de cijfers die beide bedrijven konden voorleggen. In Brussel opende de BEL 20 vrijwel ongewijzigd. De euforie rond Fortis is een stille dood gestorven, ook vanmorgen opende de koers weer lager. Het valt onmogelijk te voorspellen hoe de stemming van volgende week gaat aflopen. In de banksector is er een opvallend verschil tussen Dexia en KBC. Eerstgenoemde opende wat hoger, na gisteren een nieuw dieptepunt te hebben bereikt. KBC moet anderzijds terrein prijsgeven.