Het bericht over die besmettelijke ziekte weegt vooral fors op de luchtvaartaandelen. Zowel Air France-KLM als British Airways laten verliezen van circa 10% optekenen. In Londen werden anderzijds de cijfers van Aviva, de moedermaatschappij van Delta Lloyd Bank, goed onthaald.

Brussel ontsnapt niet aan het negatieve sentiment, ook de BEL 20 opent fors lager. Het verlies voor de index loopt op tot ruim anderhalf procent. Voorlopig houdt de index stand boven 1900.

Fortis is een opvallende daler, dit aandeel moet meer dan 5% inleveren. Het bericht dat Ping An morgen tegen de BNP Paribas-deal gaat stemmen, is daar ongetwijfeld niet vreemd aan. Morgenochtend wordt de handel in de aandelen Fortis alvast stilgelegd.

Het bericht over die besmettelijke ziekte weegt vooral fors op de luchtvaartaandelen. Zowel Air France-KLM als British Airways laten verliezen van circa 10% optekenen. In Londen werden anderzijds de cijfers van Aviva, de moedermaatschappij van Delta Lloyd Bank, goed onthaald. Brussel ontsnapt niet aan het negatieve sentiment, ook de BEL 20 opent fors lager. Het verlies voor de index loopt op tot ruim anderhalf procent. Voorlopig houdt de index stand boven 1900. Fortis is een opvallende daler, dit aandeel moet meer dan 5% inleveren. Het bericht dat Ping An morgen tegen de BNP Paribas-deal gaat stemmen, is daar ongetwijfeld niet vreemd aan. Morgenochtend wordt de handel in de aandelen Fortis alvast stilgelegd.