Barclays wordt met enige vertraging toch beloond voor meevallende resultaten. De Britse bank beloofde dat er in de tweede helft van dit jaar opnieuw een dividend zal worden uitbetaald.

Op de Brusselse beurs gebeurt er momenteel weinig of niets. De BEL 20 noteert dicht in de buurt van het slotniveau van afgelopen vrijdag, zodat de index standhoudt boven 1900.

Fortis opende vanmorgen zwak, maar heeft het geleden verlies inmiddels vrijwel volledig kunnen ophalen. Onder andere Agfa-Gevaert en Dexia zijn binnen de index opvallende stijgers.

Barclays wordt met enige vertraging toch beloond voor meevallende resultaten. De Britse bank beloofde dat er in de tweede helft van dit jaar opnieuw een dividend zal worden uitbetaald. Op de Brusselse beurs gebeurt er momenteel weinig of niets. De BEL 20 noteert dicht in de buurt van het slotniveau van afgelopen vrijdag, zodat de index standhoudt boven 1900.Fortis opende vanmorgen zwak, maar heeft het geleden verlies inmiddels vrijwel volledig kunnen ophalen. Onder andere Agfa-Gevaert en Dexia zijn binnen de index opvallende stijgers.