In het Fortis-dossier stijgt de koorts en zou dit weekend wel eens zeer belangrijk kunnen worden. Naar verluidt wordt achter de schermen man en macht ingezet om de aandeelhouders te overhalen om 'ja' te stemmen.

Zelfs BNP Paribas topman Prot heeft een interview aan de Belgische pers toegestaan. De koers van Fortis steeg vandaag fors, waarschijnlijk in de hoop op een gunstige afloop van de stemming.

Dexia, dat eerder deze week nieuwe dieptepunten ging opzoeken, maakte vandaag nog eens een betere beurt. Sommige analisten uitten in de afgelopen dagen hun twijfels over het business model van de bank.

Nyrstar, Umicore en Bekaert presteerden vandaag eveneens sterk, terwijl GDF Suez in een off-day verkeerde.

Op de brede markt waren er een paar opvallende stijgers, waarbij we meer bepaald naar KBC Ancora en CMB verwijzen. Bij de bekender namen waren er geen bekende namen.

In het Fortis-dossier stijgt de koorts en zou dit weekend wel eens zeer belangrijk kunnen worden. Naar verluidt wordt achter de schermen man en macht ingezet om de aandeelhouders te overhalen om 'ja' te stemmen. Zelfs BNP Paribas topman Prot heeft een interview aan de Belgische pers toegestaan. De koers van Fortis steeg vandaag fors, waarschijnlijk in de hoop op een gunstige afloop van de stemming. Dexia, dat eerder deze week nieuwe dieptepunten ging opzoeken, maakte vandaag nog eens een betere beurt. Sommige analisten uitten in de afgelopen dagen hun twijfels over het business model van de bank. Nyrstar, Umicore en Bekaert presteerden vandaag eveneens sterk, terwijl GDF Suez in een off-day verkeerde. Op de brede markt waren er een paar opvallende stijgers, waarbij we meer bepaald naar KBC Ancora en CMB verwijzen. Bij de bekender namen waren er geen bekende namen.