Met deze belangrijke transactie worden de banden tussen Muang Thai en Fortis enerzijds en KASIKORNBANK anderzijds nauwer aangehaald.

Verwacht wordt dat dit de zeer succesvolle samenwerking tussen KASIKORNBANK en de Muang Thai-ondernemingen zal bestendingen en nog zal verbeteren.

Fortis stapte in de joint venture in juni 2004. Sindsdien heeft Muang Thai, via haar filialen, een toename van het bruto premie-inkomen Leven gekend van gemiddeld 24% per jaar waardoor zij haar markpositie Leven verbeterde van de 7e tot de 3e plaats met een marktaandeel van 8,5%.

Bij Niet-leven steeg Muang Thai van de 15e naar de 5e plaats. De onderneming is uitgegroeid tot een belangrijke multi-channelverdeler en is marktleider in bankverzekering en productiviteit van de agentschappen.

Met deze belangrijke transactie worden de banden tussen Muang Thai en Fortis enerzijds en KASIKORNBANK anderzijds nauwer aangehaald. Verwacht wordt dat dit de zeer succesvolle samenwerking tussen KASIKORNBANK en de Muang Thai-ondernemingen zal bestendingen en nog zal verbeteren. Fortis stapte in de joint venture in juni 2004. Sindsdien heeft Muang Thai, via haar filialen, een toename van het bruto premie-inkomen Leven gekend van gemiddeld 24% per jaar waardoor zij haar markpositie Leven verbeterde van de 7e tot de 3e plaats met een marktaandeel van 8,5%. Bij Niet-leven steeg Muang Thai van de 15e naar de 5e plaats. De onderneming is uitgegroeid tot een belangrijke multi-channelverdeler en is marktleider in bankverzekering en productiviteit van de agentschappen.