Het totaal nettoresultaat over 2008 EUR was 28,0 miljard negatief, inclusief een verlies van EUR 27,4 miljard op beëindigde activiteiten en een verlies van EUR 0,6 miljard bij Algemeen. Dat verlies was hoger dan aanvankelijk aangekondigd.

CEO Karel De Boeck gaf de volgende toelichting op de cijfers: "De operationele resultaten van onze verzekeringmaatschappijen waren bevredigend rekening houdend met de marktturbulentie en de onzekerheid rond Fortis. De totale bruto-instroom kwam ondanks moeilijke omstandigheden uit op EUR 14,6 miljard. De solvabiliteitsratio's bleven zeer sterk. Belangrijk is nu om ons op de toekomst te richten. Met de nieuwe, verbeterde transactie wordt een stevige fundering gelegd voor de toekomst. Een toekomst waarin we grondig zullen onderzoeken hoe we ons kapitaal op de meest effectieve manier kunnen inzetten. Mogelijkheden zijn onder meer autonome groei, acquisities en teruggave van kapitaal aan aandeelhouders."

Het totaal nettoresultaat over 2008 EUR was 28,0 miljard negatief, inclusief een verlies van EUR 27,4 miljard op beëindigde activiteiten en een verlies van EUR 0,6 miljard bij Algemeen. Dat verlies was hoger dan aanvankelijk aangekondigd. CEO Karel De Boeck gaf de volgende toelichting op de cijfers: "De operationele resultaten van onze verzekeringmaatschappijen waren bevredigend rekening houdend met de marktturbulentie en de onzekerheid rond Fortis. De totale bruto-instroom kwam ondanks moeilijke omstandigheden uit op EUR 14,6 miljard. De solvabiliteitsratio's bleven zeer sterk. Belangrijk is nu om ons op de toekomst te richten. Met de nieuwe, verbeterde transactie wordt een stevige fundering gelegd voor de toekomst. Een toekomst waarin we grondig zullen onderzoeken hoe we ons kapitaal op de meest effectieve manier kunnen inzetten. Mogelijkheden zijn onder meer autonome groei, acquisities en teruggave van kapitaal aan aandeelhouders."