Daarin stelde de premier dat zijn kabinet weliswaar contact heeft gehad met één van de rechters in de zaak, maar hij ontkende elke betrokking daarbij. Verwacht mag worden dat de premier nu onder het spervuur van de oppositie zal komen te staan.

De koers van Fortis noteert nog steeds 10% hoger. Daarnaast is de koersval bij Dexia opvallend, dit aandeel verliest ongeveer 8%. KBC beperkt het verlies tot ongeveer 3%.

Op de beurs van Parijs verliest de koers van BNP Paribas meer dan 16% lager. De bank biechtte opnieuw verliezen op, terwijl steeds meer analisten verwachten dat de bank een kapitaalinjectie nodig heeft.

Daarin stelde de premier dat zijn kabinet weliswaar contact heeft gehad met één van de rechters in de zaak, maar hij ontkende elke betrokking daarbij. Verwacht mag worden dat de premier nu onder het spervuur van de oppositie zal komen te staan. De koers van Fortis noteert nog steeds 10% hoger. Daarnaast is de koersval bij Dexia opvallend, dit aandeel verliest ongeveer 8%. KBC beperkt het verlies tot ongeveer 3%. Op de beurs van Parijs verliest de koers van BNP Paribas meer dan 16% lager. De bank biechtte opnieuw verliezen op, terwijl steeds meer analisten verwachten dat de bank een kapitaalinjectie nodig heeft.